Εξερευνήστε

Μοναδικοί προορισμοί

Επισκεφθείτε το μοναστήρι του Πανορμίτη, ένα από τα πιο φημισμένα σημεία της Δωδεκανήσου και απολαύστε τα κρυστάλλινα καθαρά νερά του Αιγαίου Πέλαγου.

Φυσική Ομορφιά

Το διαμάντι της Δωδεκανήσου

Ασφαλείς και επαγγελματικές υπηρεσίες με την πολυετή μας πείρα, θα σας χαρίσουν μοναδικές αναμνήσεις για τις διακοπές σας στο νησί μας!

Ολοήμερη Απόδραση

Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Σύμης!

Εξερευνήστε με μία ολοήμερη βόλτα τις παραλίες και τους όρμους γύρω από το νησί της Σύμης! Ο πιο απολαυστικός και ασφαλής τρόπος να ανακαλύψετε τον φυσικό πλούτο του νησιού!

Τοποθεσίες

Ανακαλύψτε μοναδικές περιοχές γύρω από το νησί της Σύμης!

Από το 1997 είμαστε μαζί στις διακοπές σας ακολουθώντας την εξέλιξη πάνω στα σκάφη αναψυχής μας που αποτελούν τα ασφαλέστερα και πιο εύχρηστα μέσα μετακίνησης και αναψυχής για τις ελληνικές θάλασσες. Με τις υπηρεσίες της Rent A Boat Yiannis, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας με την παρέα σας ή την οικογένειά σας και να εξερευνήσετε για μια ολόκληρη μέρα τις μαγευτικές παραλίες της Σύμης.Ενοικιάζοντας ένα από τα σκάφη μας, μπορείτε να επισκεφθείτε όλες τις παραλίες του νησιού, οργανωμένες και μη, και να κολυμπήσετε στα γαλαζοπράσινα νερά του.
Όλα μας τα σκάφη πληρούν τους κανονισμούς ασφαλείας και πλεύσης. Με την τεχνική υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της ενοικίασης του σκάφους Rent A Boat Yiannis, βιώστε με απόλυτη ασφάλεια την ασυναγώνιστη εμπειρία ενός ταξιδιού με σκάφος μας στις θάλασσες και παραλίες της Σύμης.

Ενοικιάζοντας ένα από τα σκάφη μας, χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα και ανακαλύψτε τις αμμώδεις, βοτσαλωτές και απομονωμένες παραλίες με κρυστάλλινα καθαρά νερά που έχουν πρόσβαση μόνο δια θαλάσσης. Κάντε τον γύρο του νησιού και επισκεφθείτε το Μοναστήρι του Ταξιάρχη και τη Φωκοσπηλιά.

Αναμνήσεις

Απολαύστε μερικά στιγμιότυπα καθώς και μοναδικές τοποθεσίες από τα μέρη που μπορείτε να ανακαλύψετε!

Μια ολοήμερη απόδραση με τις υπηρεσίες μας θα σας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις από τις διακοπές σας στο νησί μας!

Σχετικά με Εμάς

Οι υπηρεσίες μας θα σας χαρίσουν μοναδικές αναμνήσεις!

Η Rent A Boat Yiannis βρίσκεται στο χώρο των ενοικιάσεων από το 1997 και με την πολυετή ενασχόλησή μας με τη θάλασσα και τις ενοικιάσεις σκαφών, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε υπηρεσίες με ασφάλεια και ποιότητα.

  • Τα σκάφη μας πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές και είναι εξοπλισμένα σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας.
  • Δεν απαιτείται δίπλωμα χειριστή και προηγούμενη εμπειρία.
  • Προσφέρουμε λεπτομερή περιγραφή χειρισμού των σκαφών μας τα οποία διαθέτουν πλήρη ασφάλιση.
  • Τα σκάφη διαθέτουν κινητήρα TOHATSU 30/50HP και έχουν μέγιστη χωρητικότητα 6 ατόμων.
  • Τα καύσιμα δεν περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης.
  • Η ενοικίαση του σκάφος είναι ημερήσια από τις 09.00πμ έως τις 18.00μμ.

Βρισκόμαστε στην είσοδο του λιμανιού, πίσω από το Μεγάλο Ρολόι και κοντά στο ξενοδοχείο «ΝΗΡΕΑΣ».
Σας περιμένουμε να οργανώσουμε μαζί τις διακοπές σας και να γίνετε καπετάνιοι για μια ολόκληρη ημέρα ενοικιάζοντας ένα από τα σκάφη μας.